Connect with us

Stoppa Skeda Bergtäkt

Vi skapar en förening!

Nyheter

Vi skapar en förening!

Den 22 april 2020 bjöds Skedabor och andra intresserade in till ett möte via internet som syftade till att ta nödvändiga beslut för uppstartande av en förening,
Stoppa Skeda Bergtäkt.

Vi har tillsammans tagit beslut om att bilda en ideell förening för organisera oss samt att kunna hantera de kostnader som uppstår i vårt arbete. Det kan vara allt ifrån advokatkostnader, utlåtanden av experter till skyltar och reklamblad för att sprida vårt budskap samt engagera beslutsfattare. För att så många som möjligt ska kunna att vara med har vi satt medlemsavgiften till endast:

Inträdesavgift: 100 kronor
Avgift per år: 100 kronor

Ett hundra kronor är väldigt lite för den enskilda individen men tillsammans kan dessa pengar bidra till att göra stort motstånd.

Det krävs verkligen att vi alla hjälps åt. I dagsläget är det över 150 personer som är registrerade för att ta del av våra nyhetsbrev men det berör betydligt fler om man ser till de 3000 personer som bor i det absoluta närområdet och även det ”yttre” närområdet som kommer att beröras på ett eller annat sätt.
Tillsammans skulle vi ha resurser att komma hur långt som helst!

Vi ska göra det så enkelt det bara går att bli medlem och att betala medlemsavgiften, exempelvis via swish. Vi hoppas verkligen att ni delar vår hemsida  till så många i bygden som möjligt. Tänk minst tre km radie från den tänkta bergtäkten. Då kommer ni upptäcka att hela Skeda Udde är berörda samt den mesta landsbygden ända fram till Slaka samhälle. Sprid även gärna utanför dessa områden. Ju fler som pratar om detta i Linköping desto bättre.

Tillsammans
kan vi
Stoppa Skeda Bergtäkt

Fortsätt läsa
Du kanske också gillar...

Mera i Nyheter

Up